Rendelhető műsorok

Hogyan dobhatja fel a bűvész show céges rendezvényét?


Party Magic Show

Humoros és látványos előadást szeretne? Válassza a Party Magic Show-t, ahol a rendelkezésre álló helyhez igazodva állítom össze Önnek bűvész show-mat!

A Party Magic Show során humoros szöveges, és dinamikusabb, zenés blokkok váltják egymást, így a show végig változatos, fordulatos és izgalmas lesz a nézők számára. Olyan trükkökkel készülök, mint például egy néző zakójának levarázslása vendégtáncoltatással vagy asztallebegtetés. A műsor interaktív, a dolgozókat, sőt akár a főnököket is bevonom a műsorba.

Garantáltan humoros és meglepő elemek!

________________________

Asztali Bűvész Show

Interaktívabb, „kézzelfoghatóbb” műsort akar?

Akkor Önnek az asztali bűvész-show kell: a vendégek között járva, minden nagyobb előkészület nélkül, egymás után ontom magamból a szórakoztató trükköket.

Felejtse el a hostesseket, akik a sarokban állva osztogatják a céges ajándéktollakat; ha egy bűvész varázsolja elő a meglepetést a semmiből, partnerei garantáltan megjegyzik az Ön cégét!

Az asztali bűvész show nagyszerűen oldja a hangulatot egy céges rendezvény elején, segít a résztvevőknek, hogy megnyíljanak, megismerkedjenek egymással és a szervezőkkel. Rendeljen asztali bűvész show-t és nincs többet feszengés a svédasztal körül, zavartan álldogálás a sarokban; a bűvészmutatványok megnevettetik, elvarázsolják a résztvevőket, akik a következő percekben közösen próbálják majd megfejteni a titkokat!

________________________

Cégre szabott megoldások

Feledhetetlen módon szeretné bemutatni új termékét? Egy kis extra humort szeretne csempészni a céges rendezvénybe?

Válassza a cégre szabott Magic Show-t, amibe bármilyen céges elemet be tudok építeni: elvarázsolom konkurensét, elővarázsolom legújabb fejlesztését (akár egy autót is képes vagyok a semmiből előhívni!), vagy az évértékelőn eltüntetem a főnököt – a dolgozók legnagyobb örömére.

Törjön ki a hagyományos műsorok egyhangúságából; az egyedi, cégre szabott bűvész show-ra még évek múlva is emlékezni fognak a vendégek! Nagyon látványos módja például az új termékek bemutatásának; varázsoltam már elő boros hordót, autót a semmiből, sőt, egyszer még Joulupukki-t, a finn Mikulást is egy varázs dobozból…

________________________

Bűvész műsor gyerekeknek

Születésnapot, céges családi napot vagy egyéb gyerekprogramot szervez? A bűvész-show kihagyhatatlan szórakozás a gyerekek számára!

A kicsik még hisznek a varázslatban, a bűvésztrükkök hosszú sora számukra valóságos mágia.

A Gyerek show azonban több a trükkök puszta bemutatásával: igazán interaktív program, mely során a kicsik kezükbe vehetik az eszközöket, kipróbálhatják a kellékeket és Luival együtt varázsolhatnak.

A Gyerek show elsősorban humoros, szöveges műsor, rövidebb zenés betétekkel. A gyerekeket végig lefoglalja, hiszen nem csak nézői, de aktív résztvevői is lehetnek az eseménynek, sőt! A Gyerek show során a varázslat sokszor a legkisebbeken múlik, az ő feladatuk a varázsigék helyes használata, vagy a dobozra, kártyacsomagra koppintás, hogy biztosan működjön a mágia.

________________________

Esküvői Varázslat

KATTINTSON IDE A RÉSZLETEKÉRT!

________________________

Halloween Bűvész Show

Igazán vérfagyasztó műsorral szeretné feldobni a Halloween partit? A mágus, a zombilányok és Drakula gróf személyesen látogatnak el az Ön rendezvényére és gondoskodnak a hátborzongató hangulatról.

Mindenszentek éjszakáján kinyílnak a sírboltok és megszűnik a határ élők és holtak között. A vámpírok kikelnek koporsóikból és a vérszomjas zombikat sem tarthatja vissza semmi…

A Halloween Magic Show a hagyományos Magic Show ünnepre szabott változata; zenés és szöveges műsorszámok váltják egymást, hogy igazán változatos és szórakoztató legyen.
A show kellékei minden tekintetben igazodnak a Halloween-i díszletekhez: koporsók, pókhálók, fekete macskák, vámpírok és zombik lepik el a virtuális, vagy valódi színpadot.

A műsor kb. 40 perc + a bejáratnál Drakula gróf fogadja a vendégeket különleges mutatványokkal.

A Halloween Magic Show mindig sikert arat!

________________________

Las Vegas Bűvész Show

Kérem hunyja be a szemét és képzelje el:

A show-t két gyönyörű táncosnő nyitja, akik klasszikus revüt idéző vérpezsdítő táncukkal megalapozzák az este hangulatát. A tánc végén megjelenik Lui bűvész-világrekorder, aki tűzzel, kártyákkal, és Las Vegas hangulatához méltón pénzzel mutat be elképesztő bűvészmutatványokat olyan boszorkányos kézügyességgel, hogy a közönségnek tátva marad a szája.

Felállítom, kizökkentem, átmozgatom a közönséget, akik nem csak passzív nézői, hanem aktív résztvevői lesznek a műsornak.

A férfiak örömére a lányok szexis, varázslatos tánccal bizonyítják be, hogy az erősebbik nem is könnyen elgyengül, ha nő van a dologban, de a műsorban igyekszünk a hölgyek kedvére is tenni.
Végül az emelkedett hangulatnak megfelelő bűvész trükkökkel, szerencsejátékkal, ruhadarabok el- és levarázslásával oldom fel a hangulatot, és jöhet a fergeteges finálé!

A műsorban 3 fő szerepel: Lui Bűvész + 2 fő táncos hölgy.

TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNE MŰSORAIMRÓL?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM MÉG MA!